EasyFishoil Plus Omega 3 - Tutti Frutti - Çiğnenebilir 30 Jel Tablet

Easyvit EasyFishOil Plus Omega 3 ( Tutti Frutti ) Çiğnenebilir 30 Jel Tablet
Kargo Bedava
  • Easyvit EasyFishOil Plus Omega 3 ( Tutti Frutti ) Çiğnenebilir 30 Jel Tablet

Markası : Easyvi̇t Ürünlerini Gör

59054

8682792377090

5/1
PİYASA FİYATI 699.00 TL
SATIŞ FİYATI 629.1 TL Sepette %10 İndirim 566.19TL
458
Kişinin Favorisi

EasyFishoil Plus Omega 3 - Tutti Frutti - Çiğnenebilir 30 Jel Tablet

Çocuklarınızın sağlığı için özenle üretilmiş Easyvit EasyFishOil Plus Omega 3 - Tutti Frutti, ailelerin güvenle tercih edebileceği, lezzetli bir besin takviyesidir. Her bir jel tablet, çocukların beğeniyle tüketeceği tutti frutti aroması ile zenginleştirilmiştir ve omega 3 yağ asitleri bakımından zengindir.

Bu çiğnenebilir jel tabletler, çocuklarınızın günlük omega 3 ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanmış olup, özellikle EPA ve DHA kaynağı olarak fayda sağlar. EPA ve DHA, beyin fonksiyonları ve görme yetisini desteklemek adına önemli rol oynar. Ayrıca, tutarlı kullanımı ile çocukların genel sağlıklarına katkıda bulunur.

Her paket içerisinde 30 adet tutti frutti aromalı çiğnenebilir jel tablet bulunmakta olup, çocuklar için cazip ve pratik bir kullanım sunar. Gün içerisinde çocuğunuza kolaylıkla verebileceğiniz bu tabletler, besleyici ve eğlenceli bir atıştırmalık alternatifi oluşturur.

Güvenle kullanımı taahhüt edilen Easyvit EasyFishOil, çocuklarınızın büyüme ve gelişim süreçlerini destekleyici niteliktedir. Ürünümüz, ISO 9001, GMP ve HACCP kalite standartlarına uygun olarak üretilmiştir.

Şimdi Simplevit EasyFishOil Plus Omega 3'ü seçerek çocuklarınızın sağlıklı gelişimine katkıda bulunun ve onlara lezzetli bir sağlık desteği sağlayın!

Ürün Adı Easyvit EasyFishOil Plus Omega 3 - Tutti Frutti

Ürün Türü Çiğnenebilir Jel Tablet

Aroma Tutti Frutti

Tablet Sayısı 30

Kullanım Önerisi Günde 1 tablet

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

EasyFishoil Plus Omega 3 - Tutti Frutti - Çiğnenebilir 30 Jel Tablet

566.19TL
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim