Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.

Okey Zero Ultra İnce 10'lu Prezervatif

Okey Zero Ultra İnce 10'lu Prezervatif
  • Okey Zero Ultra İnce 10'lu Prezervatif

Markası : Okey Ürünlerini Gör

59061

8852961023183

04-2028

5/1
PİYASA FİYATI 299.90 TL
SATIŞ FİYATI 149.95 TL Sepette %10 İndirim 134.95TL
454
Kişinin Favorisi

Outlet - Okey Zero Ultra 10'lu Prezervatif

Bu Ürünün Outleti Var

Outlet - Okey Zero Ultra 10'lu Prezervatif

Okey Zero Ultra İnce 10'lu Prezervatif

Yakınlaşmalarınızda maksimum koruma ve doğal hissiyat arayanlar için Okey Zero Ultra, özel olarak tasarlanmıştır. Ultra ince yapısıyla doğal bir deneyim sunarken, güvenliğinizden ödün vermez.

Okey Zero Ultra, teninize en yakın hissi yaratırken duyarlılığı artırır ve böylece ilişkinizi daha keyifli bir hale getirir. Hassas bir dokunuşla tasarlandığı için, partnerinizle aranızdaki bağı kuvvetlendirir ve deneyiminizi üst seviyeye taşır.

Her pakette bulunan 10 adet Okey Zero Ultra prezervatif, kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Özel olarak test edilen bu prezervatifler, yüksek standartlardaki güvenilirlik ve dayanıklılık kriterlerini karşılar, size ise sadece aşkınızı yaşamak kalır.

Özel anlarınızda, Okey Zero Ultra ile kendinizi daha güvende hissedin. Sağlık ve zevkin bir arada olduğu bu ürünle, ilişkilerinizde yeni bir sayfa açın.

Okey Zero Ultra, cinsel sağlığınız için ideal bir seçimdir. Partnerinizle birlikte gönül rahatlığıyla yeni keşifler yapmaya hazır olun!

Ürün Adı Okey Zero Ultra 10'lu Prezervatif

Kategori Prezervatif

Özellikler Ultra ince, yüksek duyarlılık, maksimum koruma

Paket İçeriği 10 adet prezervatif

Uygunluk Cinsel sağlık

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Okey Zero Ultra İnce 10'lu Prezervatif

134.95TL
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim