Asia’s Dreams Nirvana Aromaterapi Yağ 10 ml

Asia’s Dreams Nirvana Aromaterapi Yağ 10 ml
  • Asia’s Dreams Nirvana Aromaterapi Yağ 10 ml

Markası : Hoda Pharma Ürünlerini Gör

59204

8684225241725

5/1
PİYASA FİYATI 170.00 TL
SATIŞ FİYATI 153 TL Sepette %10 İndirim 137.70TL
454
Kişinin Favorisi

Outlet - Asia’s Dreams Nirvana Aromaterapi Yağ 10 ml

Bu Ürünün Outleti Var

Outlet - Asia’s Dreams Nirvana Aromaterapi Yağ 10 ml

Asia’s Dreams Nirvana Aromaterapi Yağ 10 ml

Hayatın yoğun tempolarından bir an olsun uzaklaşmanın, dinginlik ve huzura kavuşmanın yolu Asia's Dreams Nirvana Aromaterapi Yağ ile evinizin konforunda mümkün. Her damlasında saf doğanın işittiği bu 10 ml aromaterapi yağı, sizi stresten arındırarak günlük yaşamın getirdiği yorgunluktan kurtarır.

Asia's Dreams markasına özgü bu özel karışım, etkili aroma terapi deneyimi sunar. Rutinleriniz arasına kolayca dahil edeceğiniz bu ürün ile meditasyon ve yoga seanslarınız daha verimli geçecek. Ürünün kullanımı oldukça basittir; birkaç damla yağı aromaterapi difüzörünüze damlatmanız veya doğrudan bir parça pamuğa uygulamanız yeterlidir.

Asia’s Dreams Nirvana Aromaterapi Yağı, sadece ruhunuzu değil, aynı zamanda mekanınızı da pozitif enerji ile doldurur. Odanızda yanınızda taşıyacağınız bu küçük şişe, her köşeyi rahatlatıcı bir kokuyla dolduracak. Gerek evde gerekse ofiste, kendinizi ve çevrenizdekileri daha mutlu ve huzurlu hissettirecek bir atmosfer yaratmanıza olanak tanır.

Ürünümüz, etkileyici bir deneyim için özenle seçilmiş esansiyel yağlar içermektedir ve her kullanımda kalitesini hissettirir. Günlük yaşamın karmaşasından sizi ve sevdiklerinizi alıp götürecek, zihin açıklığı ve bedensel rahatlama sağlayacak bir deneyim sunar.

Ürün Adı Asia’s Dreams Nirvana Aromaterapi Yağ 10 ml

Kullanım Önerileri Aromaterapi difüzörlerinde kullanabilir, pamuk üzerine birkaç damla damlatarak mekanlarda kullanım sağlayabilirsiniz.

İçindekiler Yüksek kaliteli esansiyel yağlar

Hacim 10 ml

Marka Asia's Dreams

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Asia’s Dreams Nirvana Aromaterapi Yağ 10 ml

137.70TL
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim