Suda Collagen Fxone 60 Tablet

Suda Collagen Fxone 60 Tablet
Kargo Bedava
  • Suda Collagen Fxone 60 Tablet
  • Suda Collagen Fxone 60 Tablet

Markası : Suda Collagen Ürünlerini Gör

59240

8681571357568

06-2027

5/1
PİYASA FİYATI 720.00 TL
SATIŞ FİYATI 576 TL Sepette %10 İndirim 518.40TL
455
Kişinin Favorisi

Suda Collagen Fxone 60 Tablet

Günümüzün yoğun temposunda, sağlıklı bir yaşam sürdürmek ve cildimizin genç ve canlı görünümünü korumak zor olabilir. Suda Collagen Fxone 60 Tablet, cilt sağlığınızı desteklemek ve genel yaşam kalitenizi artırmak için özel olarak geliştirilmiş bir besin takviyesidir.

Ürün Özellikleri:

Yüksek Kalite Kolajen: Suda Collagen Fxone, yüksek biyoyararlanıma sahip hidrolize kolajen içerir. Bu kolajen, cildinizin esnekliğini artırarak kırışıklıkların görünümünü azaltır ve cildin daha sıkı ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur.

Vitamin ve Mineral Desteği: İçeriğindeki C vitamini, kolajen sentezini desteklerken, E vitamini cildi serbest radikallerden korur. Ayrıca, biyotin, cilt ve saç sağlığınızı destekleyerek daha parlak ve sağlıklı görünmenizi sağlar.

Hızlı Emilim: Tablet formundaki bu takviye, kolay emilim sağlayarak hızlı etki gösterir. Suda çözünür formülü sayesinde vücut tarafından kolayca emilir ve cildinize hızlıca etki eder.

Pratik Kullanım: Günlük yaşamınıza kolayca entegre edebileceğiniz tablet formu, taşınabilir ve kullanımı pratiktir. Sadece bir tablet alarak gün boyu cilt sağlığınızı destekleyebilirsiniz.

Destekleyici Bileşenler: Kolajen yanında içerdiği hyaluronik asit, cildin nem dengesini korur ve cildin daha dolgun görünmesini sağlar.

Kullanım Talimatları:

Günde 2 tablet, tercihen yemeklerle birlikte alınmalıdır. Tavsiye edilen günlük dozu aşmayınız. Hamilelik ve emzirme dönemlerinde kullanmadan önce doktorunuza danışınız.

Faydaları:

Cildin elastikiyetini artırır.

Kırışıklıkların görünümünü azaltır.

Saç ve tırnak sağlığını destekler.

Genel cilt görünümünü iyileştirir.

Uyarılar:

Tavsiye edilen günlük dozu aşmayınız.

Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.

Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız.

Sonuç:

Suda Collagen Fxone 60 Tablet, cildinizin ihtiyaç duyduğu kolajen desteğini sağlayarak cildinizin sağlıklı ve genç kalmasına yardımcı olur. Düzenli kullanımı ile cildinizin elastikiyetini artırabilir ve daha genç bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Suda Collagen Fxone 60 Tablet

518.40TL
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim