LifeXtra Bella 30 Tablet

LifeXtra Bella 30 Tablet
Kargo Bedava
  • LifeXtra Bella 30 Tablet
  • LifeXtra Bella 30 Tablet

Markası : Tabilaç Ürünlerini Gör

59399

8680133002717

03-2027

5/1
PİYASA FİYATI 890.00 TL
SATIŞ FİYATI 667.5 TL Sepette %10 İndirim 600.75TL
458
Kişinin Favorisi

LifeXtra Bella 30 Tablet

LifeXtra Bella 30 Tablet, güzelliğini içten desteklemek isteyenler için özenle formüle edilmiş bir takviye edici gıdadır. Bu ürün, elma ekstresi, L-sistein, biotin, çinko, selenyum ve multivitaminler gibi temel vitaminler ve minerallerden oluşan benzersiz bir karışım sunar.

İçerik Özellikleri:

Elma Ekstresi: Antioksidan özelliklere sahip olan elma ekstresi, cilt sağlığını destekler ve yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olabilir.

L-Sistein: Saç, cilt ve tırnak sağlığı için önemli bir amino asittir. Saçın güçlenmesine, cildin elastikiyetinin artmasına ve tırnakların dayanıklılığının artmasına katkıda bulunur.

Biotin: B7 vitamini olarak da bilinen biotin, saç ve tırnakların güçlenmesi için vazgeçilmezdir. Ayrıca cilt sağlığını destekler.

Çinko: Bağışıklık sistemi, cilt onarımı ve hücre yenilenmesi için kritik bir mineraldir.

Selenyum: Güçlü bir antioksidan olan selenyum, hücreleri serbest radikallerin zararlı etkilerinden korur ve bağışıklık sistemini destekler.

Multivitamin ve Mineraller: Vücudun günlük ihtiyacı olan çeşitli vitaminler ve mineraller, genel sağlık ve enerji seviyelerini desteklemek için bu formülün bir parçasıdır.

Kullanım Önerisi:

LifeXtra Bella 30 Tablet, 11 yaş ve üzeri yetişkinler için uygundur. Yemeklerden sonra günde 1 tabletin, bir bardak su (200 ml) ile birlikte tüketilmesi tavsiye edilir.

Bu takviye edici gıda, güzelliğini ve sağlığını en iyi şekilde desteklemek isteyenler için mükemmel bir seçenektir. LifeXtra Bella 30 Tablet ile cildinizin, saçınızın ve tırnaklarınızın doğal ışıltısını ortaya çıkarın!

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

LifeXtra Bella 30 Tablet

600.75TL
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim