Harem's Lavanta Yağlı Yüz & Dekolte Bakım Kremi 125 ml

Harem's Lavanta Yağlı Yüz & Dekolte Bakım Kremi 125 ml
  • Harem's Lavanta Yağlı Yüz & Dekolte Bakım Kremi 125 ml

Markası : Harems Ürünlerini Gör

57117

8699947707787

06-2026

5/1
PİYASA FİYATI 140.00 TL
SATIŞ FİYATI 112 TL Sepette %10 İndirim 100.80TL
455
Kişinin Favorisi

Harem's Lavanta Yağlı Yüz & Dekolte Bakım Kremi 125 ml

Kendinize özen göstermek istediğiniz her an, Harem's Lavanta Yağlı Yüz & Dekolte Bakım Kremi ile cildinize hak ettiği bakımı sunun. Lavanta yağının rahatlatıcı etkileriyle zenginleştirilmiş bu özel formül, yüz ve dekolte bölgeniz için ideal bir nemlendirici olarak karşınıza çıkıyor.

125 ml'lik bu özel krem, günlük cilt bakım rutininizin vazgeçilmez bir parçası olacak. Lavanta yağı ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde cildinizde uzun süreli nemlenme ve tazelik hissi bırakır, cildinizin daha sakin ve rahat hissetmesine yardımcı olur.

Kullanımı oldukça kolay olan bu bakım kremi, hafif yapısıyla cilt tarafından hızla emilir ve ciltte yağlı bir his bırakmaz. Her cilt tipine uygun olan bu ürün, özellikle kuru ve hassas ciltler için mükemmeldir. Cildinizdeki ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olurken, parlak ve canlı bir cilt görünümü sunar.

İster evde, ister yolda, cildinize ihtiyaç duyduğu bakımı anında verebilmek için Harem's Lavanta Yağlı Yüz & Dekolte Bakım Kremi'ni yanınızda taşıyabilirsiniz. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan bu ürün, paraben içermez ve dermatolojik olarak test edilmiştir.

Ürün Adı Harem's Lavanta Yağlı Yüz & Dekolte Bakım Kremi 125 ml

İçerik Lavanta Yağlı

Kullanım Bölgesi Yüz & Dekolte

Tür Bakım Kremi

Miktar 125 ml

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Harem's Lavanta Yağlı Yüz & Dekolte Bakım Kremi 125 ml

100.80TL
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim