Bioderma Atoderm Cream Ultra 200 ml & Atoderm Shower Oil 200 ml

Kargo Bedava

Markası : Bioderma Ürünlerini Gör

59218

8699956513652

05-2026

5/1
PİYASA FİYATI 749.50 TL
SATIŞ FİYATI 637.08 TL Sepette %10 İndirim 573.37TL
1359
Kişinin Favorisi

Kampanya indiriminden dolayı ürünün puanı alınmıştır.

Bioderma Atoderm Cream Ultra 200 ml & Atoderm Shower Oil 200 ml

Bioderma Atoderm serisi, özellikle kuru ciltlerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak kuru ciltler için nemlendirici bakım kremi ve durulanabilir duş yağı olmak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Bu eşsiz ikili, cildinizi derinlemesine nemlendirirken aynı zamanda cildinizi nazikçe temizlemenize yardımcı olur.

Atoderm Cream Ultra, içeriğindeki besleyici bileşenler sayesinde cildinize uzun süreli nemlendirme sağlar. Kuru ve hassas ciltler için özel olarak geliştirilmiş olan bu krem, cildinizi yumuşatır ve cildin koruyucu bariyerini güçlendirir. Günlük kullanım için idealdir.

Atoderm Shower Oil ise yalnızca temizlemekle kalmayıp, duş sırasında cildi nemlendirerek koruma altına alır. Suya dayanıklı formülü sayesinde, su ile temas ettiğinde bile cildinizi kurutmadan nazikçe temizler. Durulanabilir formülü ile kolay ve pratik kullanım sunar.

Kombine kullanımda, Bioderma Atoderm Cream Ultra ve Atoderm Shower Oil, kuru ciltlerde maksimum fayda sağlamak üzere birlikte çalışır. Böylece cildiniz gün boyu nemli, sağlıklı ve canlı kalır.

Şimdi Bioderma Atoderm serisiyle cildinize hak ettiği özeni gösterin. Kuru ciltler için nemlendirici bakım kremi ve durulanabilir duş yağı olan bu ikili ile cildinizin doğal dengesini ve güzelliğini koruyun.

Ürün İsmi                                Ürün Türü             Miktar

Bioderma Atoderm Cream Ultra Nemlendirici Bakım Kremi 200 ml

Bioderma Atoderm Shower Oil Duş Yağı                          200 ml

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bioderma Atoderm Cream Ultra 200 ml & Atoderm Shower Oil 200 ml

573.37TL
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim