Asia's Dreams Bergamot Yağı 10ml

Asia's Dreams Bergamot Yağı 10ml
  • Asia's Dreams Bergamot Yağı 10ml
  • Asia's Dreams Bergamot Yağı 10ml

Markası : Hoda Pharma Ürünlerini Gör

59196

8684225240988

06-2026

5/1
PİYASA FİYATI 210.00 TL
SATIŞ FİYATI 168 TL Sepette %10 İndirim 151.20TL
457
Kişinin Favorisi

Asia's Dreams Bergamot Yağı 10ml

Doğanın size sunduğu eşsiz bir deneyime hazır olun! Asia's Dreams Bergamot Yağı, özenle seçilen bergamot meyvelerinden elde edilmiş 10ml'lik özel bir esans yağıdır. Hoş ve ferahlatıcı aroması ile günlük rutininizin vazgeçilmezi olmaya aday.

Bergamot yağı, zengin içeriği sayesinde hem aromaterapi uygulamalarında hem de kişisel bakım rutinlerinizde kullanabileceğiniz çok yönlü bir üründür. Stresi azaltma ve ruh halinizi iyileştirme gibi birçok faydası olan bu yağ, cildinize doğal bir parlaklık kazandırmak için de idealdir.

Rahatlatıcı aromasıyla bilinen Bergamot Yağı, evinizde veya ofisinizde kullanabileceğiniz aromatik bir hava yaratmanıza yardımcı olur. Ayrıca, bu özel esansı masaj yağı olarak kullanarak günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz.

Ürün Adı Asia's Dreams Bergamot Yağı 10ml

Ürün Miktarı 10ml

Öne Çıkan Özellikler Ferahlatıcı aroma, çok yönlü kullanım, stres azaltıcı

Bergamot Yağı'nı sabahları cildinize birkaç damla damlatarak gününüze taze bir başlangıç yapabilir, ya da akşamları yatmadan önce difüzörde kullanarak sakin bir uyku çekmenizi sağlayacak bir atmosfer yaratabilirsiniz. Asia's Dreams tarafından sunulan bu değerli yağ, doğanın iyileştirme gücünü evinize taşır.

Asia's Dreams Bergamot Yağı ile her anınız daha güzel, daha huzurlu geçsin. Şimdi deneyin, doğanın arınma gücünü hissedin!

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Asia's Dreams Bergamot Yağı 10ml

151.20TL
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim