Avon Full Speed Quantum Erkek Parfüm EDT 75 ml

Avon Full Speed Quantum Erkek Parfüm EDT 75 ml
  • Avon Full Speed Quantum Erkek Parfüm EDT 75 ml

Markası : Avon Ürünlerini Gör

58522

5059018203205

5/1
PİYASA FİYATI 484.99 TL
SATIŞ FİYATI 412.24 TL Sepette %10 İndirim 371.02TL
454
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Avon Full Speed Quantum Erkek Parfüm EDT 75 ml

Günlük kullanım için ideal olan Avon Full Speed Quantum Erkek Parfüm, dinamik ve enerjik erkekler için tasarlandı. Kendine güvenen, modern erkeklerin tercihi bu parfüm, taze ve uzun süre kalıcı kokusuyla sizi gün boyu ferah tutar.

Her spreyini sıktığınızda, ferahlatıcı narenciye notaları ile başlayan bu eşsiz koku, yavaş yavaş baharatlı orta notalara yerini bırakır. Alt notalarda ise odunsu esintiler ve amber sıcaklığı hissedilir, bu da parfümün maskülen karakterini öne çıkarır. Erkek parfüm serileri arasında öne çıkan Avon Full Speed Quantum, karizmatik bir aura katıyor.

Sade ama etkileyici şişe tasarımı ile Avon Full Speed Quantum, her yaştan erkeğin zevkine uygun. Şişenin zarif ve modern çizgileri, parfümün genel karakteriyle uyumlu. İster kendiniz için alın, ister sevdiklerinize özel bir hediye olarak sunun; bu erkek parfümü her durumda beğeni toplayacak.

Ürün Adı Avon Full Speed Quantum Erkek Parfüm EDT 75 ml

Ürün Türü Erkek Parfümü

Hacim 75 ml

Koku Tipi  Taze, Baharatlı, Odunsu

Ideal Kullanım  Günlük

Bu yapı ile hem ürün bilgilerini net bir şekilde sunmuş oluruz hem de potansiyel alıcıların ürün hakkında kapsamlı bilgi edinmelerini sağlarız. Farklı bölümlerde kullanıcıların aradığı bilgilere kolayca ulaşması, satın alma kararlarını olumlu yönde etkileyebilir.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Avon Full Speed Quantum Erkek Parfüm EDT 75 ml

371.02TL
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim