Avon Musk Marine Erkek Parfüm EDT 75 ml

Avon Musk Marine Erkek Parfüm EDT 75 ml
  • Avon Musk Marine Erkek Parfüm EDT 75 ml

Markası : Avon Ürünlerini Gör

58468

5059018291370

5/1
PİYASA FİYATI 239.99 TL
SATIŞ FİYATI 203.99 TL Sepette %10 İndirim 183.59TL
458
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Avon Musk Marine Erkek Parfüm EDT 75 ml

Tüm gün süren taze ve dinamik bir koku arayışında olan erkeklere özel Avon Musk Marine Erkek Parfüm, serin deniz esintileri ve odunsu notaların mükemmel birlikteliği ile derin ve etkileyici bir iz bırakır. 75 ml'lik şık şişesiyle kullanımı pratik olan bu Eau de Toilette (EDT), günlük kullanım için idealdir.

Avon Musk Marine, deniz tuzunun ferahlığını, yosunun doğal tonlarını ve sedir ağacının maskülen dokunuşunu harmanlayarak özgür ruhlu erkeklerin enerjisini yansıtır. Gerek iş hayatında gerekse sosyal aktivitelerde kendinizi taze ve canlı hissetmenizi sağlayacak bu parfüm, çarpıcı ve unutulmaz bir etki yaratır.

Erkek parfümü seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli özelliklerden biri kalıcılıktır. Avon Musk Marine, uzun saatler boyunca hissedilen bir kokuya sahiptir ve gün boyu yenilenmiş hissetmenizi sağlar. Bu ürün, yoğun bir günün ardından dahi etkisini sürdüren aromatik özellikleri ile dikkat çeker.

Ürün Adı Avon Musk Marine Erkek Parfüm EDT 75 ml

Tür Erkek Parfüm - Eau de Toilette

Boyut 75 ml

Koku Notları Deniz Tuzu, Yosun, Sedir Ağacı

Kalıcılık Uzun süreli etki

Siz de güçlü ve etkileyici bir kokuyla gün boyu tazelik ve özgüven arıyorsanız, Avon Musk Marine sizin için mükemmel bir seçim olabilir. Ürünümüzü şimdi keşfedin ve farkı hissedin!

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Avon Musk Marine Erkek Parfüm EDT 75 ml

183.59TL
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim