Avon Musk+ Metropolitano Erkek Parfüm EDT 75ml

Avon Musk+ Metropolitano Erkek EDT 75ml
  • Avon Musk+ Metropolitano Erkek EDT 75ml

Markası : Avon Ürünlerini Gör

58470

5059018356024

5/1
PİYASA FİYATI 219.99 TL
SATIŞ FİYATI 186.99 TL Sepette %10 İndirim 168.29TL
455
Kişinin Favorisi

Avon Musk+ Metropolitano Erkek EDT 75ml

Zamansız bir klasik olan Avon Musk+ Metropolitano Erkek EDT, kendine özgü ve çekici bir koku arayışındaki modern erkek için mükemmel bir seçimdir. Bu parfüm, günlük kullanımdan özel günlerinize kadar her anınızda sizi tamamlayıcı bir aksesuar olarak öne çıkar.

Parfümün baş notasında bulunan ferah narenciye esintileri, enerjinizi yükselterek güne dinamik bir başlangıç yapmanızı sağlar. Orta notalarda ise sofistike bir dokunuş yaratan misk ve amber, etrafınızdakiler üzerinde kalıcı bir izlenim bırakmanıza yardımcı olur. Dip notalarda yer alan odunsu esintiler ise bu benzersiz kokuya derinlik ve erkeksi bir çekicilik katmaktadır.

Avon Musk+ Metropolitano, hem günlük kullanım hem de özel akşamlar için idealdir. Rahatlıkla taşınabilen 75ml boyutu ile tüm gün yanınızda taşıyabilir, ihtiyacınız olduğu her an tazeleyebilirsiniz. "Erkek parfüm" denildiğinde akla gelen bu ürün, stil sahibi ve modern erkeklerin tercihi.

Kendine güvenen, dinamik ve sofistike erkekler için özel olarak tasarlanmış olan bu parfüm, güzelliğinizi dışa vuran en önemli tamamlayıcınız olacak. Avon Musk+ Metropolitano, kişisel tarzınızı güçlendirirken, çevrenizdekilere de unutulmaz anlar yaşatmanıza olanak tanır.

Ürün Adı Avon Musk+ Metropolitano Erkek EDT 75ml

Koku Türü Erkek Parfüm

Hacim 75 ml

Baş Nota Narenciye Esintileri

Orta Nota Misk ve Amber

Dip Nota Odunsu Esintiler

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Avon Musk+ Metropolitano Erkek Parfüm EDT 75ml

168.29TL
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim