Maybelline New York Tattoo Brow Geçici Kaş Dövmesi - Açık Ton

Maybelline New York Tattoo Brow Geçici Kaş Dövmesi - Açık Ton
  • Maybelline New York Tattoo Brow Geçici Kaş Dövmesi - Açık Ton

Markası : Maybelline Ürünlerini Gör

58094

3600531417734

5/1
PİYASA FİYATI 749.90 TL
SATIŞ FİYATI 449.94 TL Sepette %10 İndirim 404.95TL
457
Kişinin Favorisi

Maybelline New York Tattoo Brow Geçici Kaş Dövmesi - Açık Ton

Maybelline New York'tan gelen yenilikçi Geçici Kaş Dövmesi ile kaşlarınızı daima şekilli ve doğal gösterin! Açık ton seçeneğiyle, açık renk kaşlara sahip olanlar için ideal bir üründür. Kolay uygulama yöntemi ve uzun süreli kalıcılığı ile mükemmel kaşlara kavuşmanız artık çok daha kolay.

Bu ürün, özellikle yoğun iş temposu içinde sürekli makyaj tazeleme ihtiyacı duymayan kadınlar için mükemmeldir. Su ve terle silinme yapmayan formülü sayesinde günlük aktivitelerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca, Açık Ton renk seçeneği sayesinde doğal görünümünü korumak isteyenler için ideal.

Sadece birkaç dakikanızı ayırarak uygulayabileceğiniz Maybelline New York Tattoo Brow, günlük kullanım için son derece pratik bir çözümdür. Uygulandıktan sonra 24 saate kadar kalıcılığını koruyan bu dövme, yoğun bir günün ardından bile kaşlarınızın formda kalmasını sağlar.

Ürünümüz, cilde zarar veren paraben içermemekte olup, dermatolojik olarak test edilmiştir. Hassas ciltler dahil her cilt tipi tarafından güvenle kullanılabilir.

Alışverişinizi tamamlamadan önce, diğer Maybelline New York ürünlerine de göz atmayı unutmayın. Kaşlarınız için en iyi bakımı ve güzelliği sağlamak bizim görevimiz!

Ürün Kategorisi Geçici Kaş Dövmesi

Ton Açık Ton

Kalıcılık Süresi 24 Saat

Uygulama Tipi Kolay Uygulanabilir

Dermatolojik Test Evet

Paraben Paraben İçermez

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Maybelline New York Tattoo Brow Geçici Kaş Dövmesi - Açık Ton

404.95TL
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim